Viser 1–12 af 22 resultater

Vi tilbyder en masse lækre ridebukser i flotte hverdagsfarver og elegante hvide ridebukser i klassisk design til stævnebrug. Hos ProHorse.dk har vi udvalgt, hvad vi mener, er de flotteste og bedste ridebukser. Du kan naturligvis finde ridebukser til både voksne og børn her på siden.

449,00 kr.
649,00 kr.
599,00 kr.
499,00 kr.
699,00 kr.
Tilbud
600,00 kr.
749,00 kr.
749,00 kr.
599,00 kr.

Ridebukser til børn og voksne

De fleste ryttere bruger nok deres ridebukser mere end normale hverdags bukser. Derfor er det vigtigt, at ridebukserne giver os fuld komfort og er stilsikre. 

Vi forhandler de nogle af de førende brands, når det kommer til ridebukser – både til børn såvel som voksne. Her kan der nævnes MaKeBe, Mink Horse og Mountain Horse. Disse brands er altid med på de nyeste trends og er endda forgænger for nogle af de fedeste og mest innovative funktioner. 

MaKeBe er et godt eksempel, som har udstyret deres nye kollektion af ridebukser med gel-grip, som giver rytteren en optimal kontakt til sadlen. Har du nogle spørgsmål til vores ridebukser og ridetights, eller har brug for rådgivning, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os. Vi er altid klar til at hjælpe.

Sådan vælger du de rigtige ridebukser

Når man vælger ridebukser er pasform, funktionalitet og formål de vigtigste ting at tage stilling til.

Det allervigtigste for en rytter er, at bukserne sidder tæt til kroppen, men også giver den nødvendige bevægelsesfrihed. Med andre ord: Ridebukser skal sidde til – uden at stramme. Rytterens bevægelsesfrihed må aldrig blive begrænset af snærende eller stramme bukser. 

Det er derfor vigtigt, at ridebukserne er lavet i et materiale, der slutter sig tæt til kroppen, men som også kan give sig. Buksernes facon er også væsentlig. Eksempelvis må de gerne være en smule højere bagpå, da de ellers glider ned ad lænden, hvilket kan være generende.

Mink Horse har udviklet speciel-designede og højtaljede ridebukser, som har ekstra højde ved lænden. Det er altså ridebukser med høj talje, der giver en super pasform og et elegant look.

Overvej også at vælge ridebukser med grip. Mange oplever nemlig, at får en bedre kontakt til sadlen, når ridebukserne har grip. 

Ridebukser til forskellige formål: Dressur, spring, stævne m.m.

Der er forskel på ridebukser alt afhængig af, hvilken disciplin de er beregnet til. Der findes ridebukser til dressur- og springning, som sidder tæt ind til underbenet, og som slutter tæt til om anklen. 

Der findes også jodphur-ridebukser, som har et mere bredt bukseben med elastik under foden, som sikrer, at bukserne ikke glider op. Dressur- og spring-bukserne er beregnet til at blive kombineret med lange støvler eller jodphur-støvler og leggings. Jodphur-ridebukserne passer til de korte jodphur-ridestøvler.

Skal du bruge ridebukser til stævne,  skal du have et par hvide ridebukser. Hvide ridebukser er obligatoriske til dressur- og springstævner. Du kan fx finde stævneridebukser fra Mountain Horse og Mink Horse her på siden. Se eventuelt også vores udvalg af stævnetøj her.

Ridebukser med eller uden skind?

Ridebukser kan fås med eller helt uden skind. Nogle ridebukser har skindbesætning ved knæene, mens andre har fuld skindbag. Full skindbag betyder, at hele den flade, der har kontakt med sadlen, er skindbesat.

Der findes bukser med ægte skind og kunstskind. Kunstskind har den fordel, at det er nemt at vaske. Skal man vaske ridebukser med ægte skind, kræver det et specielt skind-vaskemiddel og forsigtighed ved vask og tørring.

Springryttere kan foretrække bukser helt uden skind eller med skind ved knæene, da de frit og ubesværet skal kunne rejse sig i sædet hen over forhindringerne, mens dressur- og allround-rytteren ofte vælger fuld skindbag for at få et så solidt greb i sadlen som muligt.

Ridebukser med grip

Hvis man er ude efter et særligt godt greb i sadlen kan de nyudviklede Grip-ridebukser være en mulighed.

Grip er en form for gummibelægning på den flade, som har kontakt med sadlen. Det giver det særligt gode greb, ”grip”, i sadlen, og er blevet meget populært gennem de seneste år.

Grip-delene på ridebukserne findes ofte i smarte mønstre, hvilket giver et ekstra pift til bukserne.

Grip er populært hos såvel professionelle, øvede og begyndere.

Billige ridebukser på tilbud

Hvis du er på udkig efter et par ridebukser på tilbud, finder du dem i vores outlet sektion. Her har vi mange ridebukser på udsalg, hvor du kan gøre en god handel.

Vi fører også et stort udvalg af øvrigt rytterudstyr, herunder ridehjelme, ridebukser, ridestøvler, ridejakker og rideveste, der er essentielt for en optimal træning, når du rider.