✓ Fri fragt ved køb over 500 Levering 1-4 dage  30 dages returret 100 % Prismatch

Shop dine julegaver hos ProHorse! Returretten gælder indtil 15. januar på julegaver!

Ridetights

Det har stor betydning for en god ridetur, at dine bukser er behagelige at have på. Oplever du, at dine traditionelle ridebukser strammer eller niver i livet, er for stive i stoffet eller folder på benene? Så er ridetights måske det rette valg for dig, for med dem er fokus på komfort og bevægelsesfrihed.

Viser alle 7 resultater

 • Mountain Horse Flora Tech Tights Junior
  Mountain Horse Flora Tech Tights Junior
  Vælg muligheder

  Junior ridetights i fuld stretch, fremstillet i hurtigttørrende stof. MH grip – teknologi.
  Størrelsesguide

 • Mink Horse Show-Off Ice Vinter Ridetights
  Mink Horse Show-Off Ice Vinter Ridetights
  Vælg muligheder

  Lækre sorte thermo ridetights med fullgrip i silikone. Fremstillet i super stretch softshell materiale, som er behageligt og vandafvisende, vindtæt og hurtigtørrende. Læs mere nedenfor.

  Størrelsesguide

 • Mountain Horse Sienna Ride tights
  Mountain Horse Sienna Ride tights
  Vælg muligheder

  Lækre sorte ridetights i fuld stræk fra Mountain Horse.
  Hurtigt tørrende materiale for bedste komfort.
  Størrelsesguide

 • Mountain Horse Jade Tech Tights
  Mountain Horse Jade Tech Tights
  Vælg muligheder

  Mountain Horse Jade Tech Tights er vinter-ridetights, foret med blød og varm fleece. Lomme på siden.

  Størrelsesguide

 • Mountain Horse Flora Tech Tights
  Mountain Horse Flora Tech Tights
  Vælg muligheder

  Mountain Horse Flora Tech Tights, er komfortable ridetights i hurtigttørrende materiale og fullgrip. Udstyret med smart lomme på siden, som kan anvendes til telefon eller andre ejendele.
  Størrelsesguide

 • Mink Horse Ridetight SHOW-OFF
  Mink Horse Ridetight SHOW-OFF
  Vælg muligheder

  Lækker velsiddende ride tight i strækbart materiale med “firming” effekt. Full seat silikone grip i logo-mønster på hele sidefladen og inderlår. Lomme på den ene side velegnet til mobiltelefon.
  Størrelsesguide

 • Mountain Horse Idina Tights
  Mountain Horse Idina Tights
  Vælg muligheder

  Mountain Horse Idina Tights er underlags tights i svedabsorberende og hurtigtørrende materiale med et minimum af sømme.
  Størrelsesguide

Viser alle 7 resultater

Komfort og design i højsædet

Ridetights er karakteriseret ved, at de er lavet i et meget elastisk materiale. Det betyder, at de er mere fleksible og typisk også mere behagelige for dig at have på end almindelige ridebukser. Linningen er en bred og elastisk kant, som gør det nemt at trække dem op, hvor elastikken ligeledes gør, at de bliver siddende. Disse elementer gør dem også ideelle til både staldarbejde og generel omgang med heste, hvor du er meget i bevægelse. 

Udover at finde et par ridetights, der er rare at have på, er det for mange også vigtigt med et par i et flot design. I vores udvalg finder du derfor for eksempel Mountain Horse eller Mink Horse ridetights, som er fremstillet i flotte designs. Her er kvaliteten naturligvis i top, således du kan finde et par tights, som du kan bruge i lang tid, og som holder i mange år. 

Ridetights til de koldere måneder

Ridetights er produceret i et svedabsorberende materiale, og samtidig er de lidt tyndere i stoffet end almindelige ridebukser. Det gør dem til det oplagte valg i de lune og varme måneder. Hvis du dog gerne vil bruge dine ridetights om vinteren, kan du sagtens tage et lag indenunder, men i udvalget her på siden har vi også deciderede vinterridetights med ekstra foring, hvis du i stedet foretrækker dem. 

Ridetights med full grip og delvis grip

I vores udvalg finder du ridetights med både fullgrip og delvis grip. Nogle ryttere foretrækker at ride med delvis grip, fordi det giver dem en større grad af bevægelsesfrihed til at rejse sig i sadlen, mens andre rider med fullgrip, fordi det giver dig et godt greb og en god stabilitet i sadlen. På den måde får du mere ro i sædet, og i sidste ende sidder du bedre fast. Vælg derfor dine riderights med enten full grip eller delvis grip ud fra dine egne præferencer.

Gå på opdagelse i vores udvalg af forskellige typer af ridetights, og find det rigtige valg for dig. Har du spørgsmål til vores ridetights eller andre ting i vores sortiment, er du også mere end velkommen til at kontakte os.

Kategorier

Sorter efter pris

Brands

Top