Viser alle 8 resultater

Det har stor betydning for en god ridetur, at dine bukser er behagelige at have på. Oplever du, at dine traditionelle ridebukser strammer eller niver i livet, er for stive i stoffet eller folder på benene? Så er ridetights måske det rette valg for dig, for med dem er fokus på komfort og bevægelsesfrihed.

449,00 kr.
649,00 kr.
599,00 kr.
499,00 kr.
599,00 kr.

Mountain Horse ridebukser

Mountain Horse Flora Tech Tights

599,00 kr.
299,00 kr.

Komfort og design i højsædet

Ridetights er karakteriseret ved, at de er lavet i et meget elastisk materiale. Det betyder, at de er mere fleksible og typisk også mere behagelige for dig at have på end almindelige ridebukser. Linningen er en bred og elastisk kant, som gør det nemt at trække dem op, hvor elastikken ligeledes gør, at de bliver siddende. Disse elementer gør dem også ideelle til både staldarbejde og generel omgang med heste, hvor du er meget i bevægelse. 

Udover at finde et par ridetights, der er rare at have på, er det for mange også vigtigt med et par i et flot design. I vores udvalg finder du derfor for eksempel Mountain Horse eller Mink Horse ridetights, som er fremstillet i flotte designs. Her er kvaliteten naturligvis i top, således du kan finde et par tights, som du kan bruge i lang tid, og som holder i mange år. 

Ridetights til de koldere måneder

Ridetights er produceret i et svedabsorberende materiale, og samtidig er de lidt tyndere i stoffet end almindelige ridebukser. Det gør dem til det oplagte valg i de lune og varme måneder. Hvis du dog gerne vil bruge dine ridetights om vinteren, kan du sagtens tage et lag indenunder, men i udvalget her på siden har vi også deciderede vinterridetights med ekstra foring, hvis du i stedet foretrækker dem. 

Ridetights med full grip og delvis grip

I vores udvalg finder du ridetights med både fullgrip og delvis grip. Nogle ryttere foretrækker at ride med delvis grip, fordi det giver dem en større grad af bevægelsesfrihed til at rejse sig i sadlen, mens andre rider med fullgrip, fordi det giver dig et godt greb og en god stabilitet i sadlen. På den måde får du mere ro i sædet, og i sidste ende sidder du bedre fast. Vælg derfor dine riderights med enten full grip eller delvis grip ud fra dine egne præferencer.

Gå på opdagelse i vores udvalg af forskellige typer af ridetights, og find det rigtige valg for dig. Har du spørgsmål til vores ridetights eller andre ting i vores sortiment, er du også mere end velkommen til at kontakte os.