Viser alle 2 resultater

Kom igennem vinteren med et par vinter ridebukser i højeste kvalitet. Et par ridebukser til vinter har ekstra foring, og holder dig derfor varm og komfortabel, på de kolde vinterdage i sadlen. I vores udvalg finder du både vinter ridetights og -ridebukser. Således kan du finde noget som passer til netop dine præferencer.

Tilbud
600,00 kr.

Vinter ridebukser til at holde varmen i de kolde måneder

Et par vinter ridebukser gør det sjovere og lettere at være hesteejer om vinteren. Med et par forede, bløde og varme ridebukser, kan du præstere dit ypperste under ridningen. Mange kvinder oplever at få underlivsbetændelse om vinteren, og at sætte sig i en kold sadel, kan netop være med til at forøge risikoen for dette. Derfor er et par vinter ridebukser et must have. Bukserne fungerer præcis ligesom almindelige ridebukser med enten grip eller skind, og fås typisk i de samme designs som sommer udgaverne af samme model. Et alternativ er overtræksbukser. Disse kan både fås med grip og skind, således at man også kan ride med dem.

Vinter ridetights

Vinter ridetights er et godt alternativ til de traditionelle bukser, da de er mere elastiske og for nogle vil være mere komfortable at have på. Foringen gør dem ekstra varme og bløde, og de giver samtidig en super bevægelsesfrihed.

Vinter ridebukser til børn

I vores udvalg finder du naturligvis også vinter ridebukser til børn. Ridebukserne kommer fra str. 120-170cm. Størrelsesguides findes på de enkelte produkter.

Har du nogle spørgsmål til vores vinter ridebukser, er du velkommen til at kontakte os.