Viser alle 7 resultater

Ridehandsker er uundværlige for mange ryttere, både sommer og vinter. De giver et godt greb om tøjlen under ridning og så beskytter de hænderne i stalden for snavs og eventuelle slidsår osv. Om vinteren og i de kolde perioder holder de fingrene varme, så du kan bruge dem optimalt både under ridning, men også i stalden. Om sommeren vil de beskytte dig mod uv-stråler, så du undgår solbrændte hænder. Vi har ridehandsker i både ægte skind og i en mikrofiber/polyester-blanding. Så afhængigt af, hvad du godt kan lide, så vil du altid kunne finde dit næste par ridehandsker her på siden. Vi forhandler både Mink Horse og Mountain Horse, begge brands er kendte for deres stilsikre design og deres ypperste kvalitet. Har du nogle spørgsmål til vores ridehandsker, eller har brug for rådgivning, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os, vi er altid klar til at hjælpe.

279,00 kr.
Tilbud
159,00 kr.199,00 kr.
279,00 kr.

Ridehandsker

Scharf Ridehandsker

399,00 kr.
329,00 kr.
329,00 kr.

Ridehandsker til at give et bedre greb om tøjlen

Et par ridehandsker hjælper med at give et godt greb om tøjlen. Slut med vabler på fingrene og tøjler der glider igennem hænderne. Ridehandsker fås både med grip, og i skind som er velegnet til at give rytteren en komfortabel følelse med tøjlen.

Vores udvalg af ridehandsker er fremstillet af kvalitetsmaterialer, der er slidstærke og åndbare. De er også designet med tanke på ridebrug, så de har funktioner som touch screen-kompatible pegefingre og reflekterende detaljer.

Udover at være praktiske og funktionelle, er vores ridehandsker også stilfulde. Vi har et stort udvalg af stilarter og farver, så du kan finde den perfekte ridehandske til din ridegarderobe.

Så hvis du leder efter en kvalitets ridehandske, skal du tjekke vores udvalg ud. Vi har ridehandsker til alle behov og stilarter, så du kan finde den perfekte handske til din rideoplevelse. Med en af vores ridehandsker vil du være godt forberedt til enhver form for ride, så du kan ride med sikkerhed og komfort.

Varme ridehandsker

Som rytter i de nordiske lande, er det typisk en kold fornøjelse at ride i de kolde måneder. Et par ridehandsker er derfor uundværlige om vinteren, både for ryttere og for ledsagere på den anden side af barrieren. I vores udvalg finder du derfor en masse varme ridehandsker med for, som holder dine fingre varme under rideturen. Det er både muligt at finde ridehandsker som kan bruges på touch skærm, almindelige forede vanter med grip, og varme luffer. Handskerne vil også hjælpe på de kolde fingre, når der skal laves staldarbejde og alt der hører til.