Viser 1–12 af 58 resultater

På ProHorse.dk kan du finde kvalitets ridehjelme, som opfylder alle de strengeste kvalitetskrav og alle er sikkerhedsgodkendte (VG1). Det vil altså sige, at du med en ridehjelm købt hos ProHorse kan føle dig 100% tryg.

2.625,00 kr.

Scharf ridehjelme

Vi forhandler pt. kun de flotte Scharf ridehjelme, som udover at være 100% sikre også har det fineste design. Du har rigtig mange muligheder med disse hjelme, da der findes mange forskellige designs. Mange af vores kunder er blandt andet vilde med Scharf ridehjelme med glimmer, der giver rytteren et fantastisk look.

Her på siden kan du se alle deres forskellige typer ridehjelme, som du også har mulighed for selv at designe hjelmen efter aftale. Læs mere om denne mulighed nederst på siden.

Det betyder altså, at du kan se super godt ud samtidig med, at du er sikret, når du rider rundt på din hest. Hos ProHorse og sammen med Dansk Rideforbund anbefaler vi, at du altid har en ridehjelm på, hvad end du er på hesten eller i omgang med den. Skal du ride stævne, eller ride på en DRF rideklub er det ligeledes et krav, at du har en godkendt ridehjelm på. 

Har du nogle spørgsmål, eller har brug for rådgivning, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os. Vi er altid klar til at hjælpe.

Ridehjelme til børn og voksne i højeste kvalitet

Hos ProHorse prioriterer vi sikkerhed over enhver anden faktor. Ridehjelmen er afgørende for din sikkerhed. Vi har derfor håndplukket et udvalg af de bedste ridehjelme på markedet, som ligeledes er i den højeste kvalitet i et stilrent og gedigent design.

Du finder både ridehjelme til både voksne og børn. Vær opmærksom på, at Scharf hjelme typisk er lidt store i størrelsen, og vi anbefaler derfor, at du bestiller hjelmen i størrelse mindre end normalt. Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har brug for hjælp til at vælge den korrekte størrelse.

Det er vigtigt, at du får den helt rigtige hjelm, som sidder korrekt på dit hoved. Når du vælger ridehjelm, er det meget individuelt, hvilken en som egner sig bedst til netop dig. 

Det kan nemlig afhænge af den pågældende rytters hovedform og præferencer til design. Vores ridehjelme kommer i et bredt udvalg af størrelser, og ligeledes kan de justeres ved hjælp af et liner system. Når du vælger din hjelm er det yderst vigtigt, at den hverken sidder for stramt eller løst om dit hoved. 

En for løs hjelm kan både risikere at falde ned i øjnene, skade din næse eller i værste tilfælde ikke beskytte dit hoved optimalt. At hjelmen falder ned i øjnene, er i sig selv farligt, da rytteren ikke vil kunne se noget. Ved pludselige bevægelser, vil en for løs hjelm kunne falde ned, og i værste tilfælde brække næseryggen. 

Som sagt må den heller ikke være for stram, idet en for stram hjelm kan have tendens til at kravle op, og ikke beskytte hovedet optimalt. Endvidere vil rytteren kunne få hovedpine ved brug, som er uhensigtsmæssigt og ukomfortabelt.

VG1 godkendte ridehjelme

Alle vores hjelme lever naturligvis op til de nyeste sikkerhedsgodkendelser, herunder VG1. Dvs. at du kan føle dig tryg ved at bestille en ridehjelm, uanset design og pris. En billigere hjelm er nemlig ikke mindre sikker, men prisen kan afhænge af kvaliteten og holdbarheden på hjelmen, samt eventuelle tilføjelser til design.

For at opnå den optimale sikkerhed er det også vigtigt, at du har det rette udstyr til hesten. 

Rider du springning, anbefaler vi altid at du investerer i et par sikkerhedsstigbøjler. Du skal også blandt andet have en korrekt gjord til hesten, som bliver liggende korrekt, og ikke glider frem eller tilbage.

Til springning anbefaler vi, at du rider med en pladegjord, som forhindrer hesten i at ramme sig selv med hovene. 

Rider du i naturen eller i trafikken, kan du også overveje et dækken med refleks for optimal synlighed. 

Design din egen ridehjelm

Hos ProHorse finder du et udvalg af basis ridehjelme. Men det er faktisk også muligt at designe sin helt egen, hvilket kan ske efter aftale. Her er det kun fantasien, der sætter grænser, og du kan derfor sætte dit helt personlige præg på ridehjelmen. Du kan blandt andet vælge farve på skal, diverse tilføjelser som glimmer, diamanter eller pipings. Du kan også vælge mellem forskellige materialer og mønstre, som ruskind, slangeskind eller ”stjernehimmel”. Der er et utal af muligheder, og du skal derfor ikke tøve med at kontakte os, hvis du har en ide til, hvordan du ønsker at din personlige hjelm skal se ud.