✓ Fri fragt ved køb over 500 Levering 1-4 dage  30 dages returret 100 % Prismatch

Ridejakker

På ProHorse.dk finder du et bredt udvalg af ridejakker i høj kvalitet. Man bevæger sig meget og spenderer mange lange timer i stalden i de kolde vintermåneder. Her er det essentielt, at man har en fornuftig vinter ridejakke

Du finder ridejakker til mange formål her på siden. Alt fra lange ridejakker til billige ridejakker, såvel som ridejakker til børn, damer og herrer

Har du nogle spørgsmål, eller har brug for rådgivning, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os. Vi er altid klar til at hjælpe dig med at vælge den rette ridejakke.

Viser 1–16 af 34 resultater

 • Mountain Horse Junior Unisex Team-jakke, funktionel vand-, vindtæt og åndbar jakke.
  Størrelsesguide

  Vælg muligheder
 • Elegant quiltet damejakke med ribstof i siderne for en bedre pasform.
  Størrelsesguide

  Vælg muligheder
 • Polstret letvægts vand – og vindtæt parka fra Mountain Horse.
  Størrelsesguide

  Vælg muligheder
 • JR jakke fremstillet i et reflekterende materiale for maksimal synlighed i mørke.
  Størrelsesguide

  Vælg muligheder
 • Fuldt vandtæt regnfrakke med svejsede sømme, foret med blødt stof. Store lommer foran, rideslids bagpå og refleksdetaljer.
  Størrelsesguide

  Vælg muligheder
 • Vælg muligheder
 • Foret vandtæt regnfrakke fra Mountain Horse med rideslids bagpå.
  Størrelsesguide

  Vælg muligheder
 • Unisex team jakke, med masser af plads til at få lavet sit eget logo på. Perfekt til forår og efterår.

  Vælg muligheder
 • Alicia jakke i kort model, i vindtæt materiale, som er velegnet til forår/efterår og vinter.

  Størrelsesguide

  Vælg muligheder
 • Varm og elegant lang ridefrakke med en masse gode funktioner, velegnet til vinter.

  Vælg muligheder
 • Lækker lang parka i vindtæt materiale, med “bamse” materiale på indersiden.

  Størrelsesguide

  Vælg muligheder
 • Mountain Horse Sally jakke er en let quiltet vind ridejakke, med en flot pasform. Perfekt overgangsjakke til efteråret/foråret.

  Vælg muligheder
 • Makebe Patrick Herre regn- og vindtæt jakke

  Vælg muligheder
 • Makebe Miuccia damer regn- og vindtæt jakke

  Vælg muligheder
 • Lang regnfrakke med hætte og to store lommer foran.
  Størrelsesguide

  Vælg muligheder
 • Mountain Horse Duffy Herrejakke er fremstillet i vind- og vandafvisende stof
  Størrelsesguide

  Vælg muligheder

Viser 1–16 af 34 resultater

Ridejakker til børn, damer og herrer

Du kan vælge mellem de flotteste designs, hvad end du ønsker en ridejakke til børn, damer eller herrer. Det brede udvalg af ridejakker her på siden giver dig mulighed for at finde noget til enhver æstetisk og funktionel smag. 

Vi har selvfølgelig fokuseret på, at alle vores ridejakker skal have en perfekt pasform og en god funktionalitet. Det er nemlig altafgørende for den dedikerede rytter at have en slidstærk og funktionel jakke, når den netop bliver udsat for lidt af hvert i stalden. 

Hvis du er på udkig efter ridejakker til børn, skal du holde øje med betegnelsen “junior” på produkterne. Disse er specifikt produceret til børn.

Ridejakker til herrer er benævnt “herre” og eventuelt “unisex”, mens resten af ridejakkerne uden nogen betegnelse er til damer. 

Lange og varme ridejakker til vinteren

I de kolde vintermåneder er det essentielt, at man som rytter ejer en god vinter ridejakke. Ellers bliver det hurtigt en kold og forkølet fornøjelse. 

Derfor har vi samlet et udvalg af de bedste vinterjakker til ridning her på siden. Jakkerne er designet til at modstå det kolde vejr, men med fokus på bevægelighed og funktionalitet, så rytteren ikke bliver begrænset af sit tøj.

Du kan vælge mellem lange og korte jakker, jakker med og uden foring på indersiden, vandafvisende og vindtætte jakker, samt med eller uden hætte. 

Der er altså en lang række muligheder – én ting er dog fælles for dem alle, og det er de flotte og stilrene design. Hos Prohorse.dk finder du nemlig kun særligt udvalgte jakker, der lever op til vores æstetiske krav. 

Husk også at anskaffe dig nogle gode ridestøvler til vinteren.

Billige ridejakker på tilbud

Det behøver ikke at være dyrt at købe ny ridejakke. Mange af vores bedste ridejakker finder du til en fast lav pris her på siden. 

Du kan også med fordel holde øje med vores outlet sektion – her finder du ekstra billige ridejakker og andet udstyr til ridning på tilbud

Har du styr på alt rideudstyret til din træning? På ProHorse fører vi et bredt udvalg af rideudstyr, der giver dig en optimal træningsoplvelse til hest. Se flere af vores kvalitetsprodukter inden for ridehjelmeridebukser, ridestøvler, ridevest og meget andet. En optimal træning kræver det optimale rideudstyr.

Kategorier

Sorter efter pris

Brands

Top