✓ Fri fragt ved køb over 500 Levering 1-4 dage  30 dages returret 100 % Prismatch

Efteråret er her! Se alle vores varer til de koldere temperaturer her!

Ride regnjakker

Hos ProHorse finder du et udvalg af ride regnjakker, som er et must på de regnfulde dage i stalden. Med en rideregnjakke kan du tørt ride udendørs, selvom himlen åbner sig. I vores udvalg finder du både korte og lange jakker, således at de både kan bruges til ridning, eller til den daglige omgang i stalden. Endvidere finder du en masse forskellige designs, således at der helt sikkert findes noget som falder i netop din smag.

Viser alle 4 resultater

 • Sort ridetrøje med lynlås
  Sort ridetrøje med lynlås
  Vælg muligheder

  Flot og praktisk figursyet sweat jakke i åndbart og strækbart materiale, som er vand- og smudsafvisende.

   

  Tilbud
 • Mountain Horse Spirit Regnfrakke Junior
  Mountain Horse Spirit Regnfrakke Junior
  Vælg muligheder

  Fuldt vandtæt regnfrakke med svejsede sømme, foret med blødt stof. Store lommer foran, rideslids bagpå og refleksdetaljer.
  Størrelsesguide

 • Mountain Horse Spirit Regnjakke
  Mountain Horse Spirit Regnjakke
  Vælg muligheder

  Foret vandtæt regnfrakke fra Mountain Horse med rideslids bagpå.
  Størrelsesguide

 • Mountain Horse Stella Softshell Parka
  Mountain Horse Stella Softshell Parka
  Vælg muligheder

  Lækker lang parka i vindtæt materiale, med “bamse” materiale på indersiden.

  Størrelsesguide

Viser alle 4 resultater

Ride regnjakke til ridning eller til hverdag

Vores regnjakker fås i en masse forskellige designs og stilarter. Derfor kan de både benyttes i stalden, og som hverdags regnjakke, idet det ikke er til at se at jakkerne er fra rideudstyrs mærker. På den måde duer jakkerne til flere formål. Vores ride regnjakker fås i forskellige modeller, som har forskellige designs. Der er derfor helt sikkert noget som falder i enhver rytters smag. Frakkerne kommer fra forskellige mærker som Mountain Horse og Makebe, som er super erfarne og garvede i at producere ridetøj. Derfor kan man være sikker på at få en jakke i høj kvalitet, og med en god pasform. Regnjakkerne er vandtætte, hvilket betyder at regnen ikke kan trænge igennem. Det er vigtigt at skelne mellem vandtæthed og vandfafvisning, da sidstnævnte blot er fremstillet i et materiale, hvor vandet har sværere ved at trænge igennem. Men det betyder ikke nødvendigvis at man ikke kan blive våd, hvis jakken får nok vand på sig.

Lang rideregnfrakke

Mange kan godt lide de lange rideregnfrakker, idet de kan dække mere af kroppen. I vores sortiment finder du rideregnfrakker som kan bruges til ridning, selvom de er lange, idet de har en slids. På den måde får du også dækket dine ben, så de ikke bliver våde og kolde under ridningen.

Skal du ud og ride en tur i regnen, er det ikke kun vigtigt at du selv er tør, men også din hest. Derfor tilbyder vi et udvalg af ride regndækkener hos ProHorse, således at både du og din hest kan forblive tørre under ridningen.

 

 

Kategorier

Sorter efter pris

Brands

Top