Viser alle 11 resultater

Se vores udvalg af vinter ridejakker. Når temperaturen falder og dagene bliver kortere, er det vigtigt at kunne holde sig varm i stalden såvel som på hesten.

I denne kategori finder du et udvalg af vinter ridejakker i flere varianter, der dækker et hvert behov. Vi har f.eks foret ridejakker, længere modeller med rideslids bagpå, der også er velegnet til at have på imens man rider, samt kortere og mere sporty modeller. Vi lægger vægt på at disse ridejakker har god pasform, og er nøje udvalgt ud fra et stilfuldt, funktionelt, sporty og slidstærkt design med fokus på bevægelighed.

1.099,00 kr.
1.299,00 kr.
1.799,00 kr.
1.999,00 kr.
1.499,00 kr.
1.499,00 kr.
799,00 kr.
Tilbud
699,00 kr.
1.499,00 kr.
1.099,00 kr.
1.099,00 kr.

Vinter ridejakker til de kolde måneder

En vinter ridejakke er helt uundværlig om vinteren i stalden. Derfor er det essentielt at investere varm blød jakke, som du både kan bruge til ridning og den daglige omgang med hestene. Jakken skal kunne holde til både slud og regn, og være i god kvalitet, så den holder i mange år og kan stå imod alt hvad den bliver udsat for i forbindelse med heste. Netop sådan en vinter ridejakke er mulig at finde i vores udvalg. Vi har både korte og lange ridejakker, som blandt andet har slids, så man kan ride med dem på, selvom de er lange. Endvidere finder du et udvalg af ridejakker med reflekser, således at du kan blive set i mørket. Dette er isæt vigtigt, hvis du skal ride i naturen eller i trafikken.
Ridejakkerne kommer i et vind-, vandtæt og åndbart materiale samt med detaljer såsom tapede sømme, refleksbånd, 2-vejs lynlås, rideslids, lommer til opbevaring, aftagelig og justerbar hætte.

Der findes mange forskellige styles på vores webshop, og mange forskellige farver. Således kan du nemt matche med et par vinter ridebukser, vinter ridestøvler og vinter handsker for at holde hele kroppen varm.

Lang ridejakke vinter

Med en lang ridejakke kan du holde både krop og ben varm. Med en lang ridejakke med slids, kan du ligeledes ride med den på, og blot lyne op i siderne, så du kan have den på i sadlen – næsten som en kjole!

Vinter ridejakke til børn

Vi har naturligvis også et stort udvalg af vinter ridejakker til børn, fra blandt andet Mountain Horse. I udvalget er der både frakker, korte jakker og parkaer, med blødt før til den kolde vinterperiode. Jakkerne er forsynet med størrelsesguides, således at man nemt kan finde den helt korrekte størrelse. Såfremt jakken ikke passer, kan man naturligvis sende den retur gratis.

Hvis du har spørgsmål til vores udvalg af vinter ridejakker, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon eller mail.