Viser alle 4 resultater

Med et par lange ridesokker kan du sørge for at ridebukserne ikke buler eller generer under ridestøvlen. For mange ryttere er det komfortabelt at kunne trække sokkerne over buksekanten, så der ikke er noget bart stykke under støvlen, som kan virke generende under ridningen. Ligeledes giver det en jævn flade under ridestøvlen, så det er nemt at lyne støvlen.

169,00 kr.
Tilbud
103,00 kr.129,00 kr.
Tilbud
96,00 kr.119,00 kr.

Kolde og varme ridestrømper

Enhver rytter kender følelsen af, at hoppe ned fra hesten når det er koldt. Det er bare ikke rart, og især ikke når tæerne er kolde. Derfor tilbyder vi naturligvis et udvalg af varme ridestrømper, som er velegnet til vinteren. Man bruger mange timer i stalden og på hesteryg, så et par varme ridesokker kan virkelig være en redning.

Om sommeren kan man få det meget varmt i ridestøvlen, og svede både om foden og læggen. Derfor finder du også et udvalg af tynde ridesokker, som kan ventilere og transportere fugt. Såvel som det er vigtigt at holde sine fødder varme om vinteren, kan det også være utroligt ubehageligt med alt for varme fødder om sommeren. Derfor er et par tynde ridestrømper et must. Sommer ridesokkerne kan med fordel kombineres med Mountain Horse Breeze Sneakers, som ventilerer, og er behagelige at stikke foden ned i, efter en varm ridetur.