✓ Fri fragt ved køb over 500 Levering 1-4 dage  30 dages returret 100 % Prismatch

Ridesokker

Med et par lange ridesokker kan du sørge for at ridebukserne ikke buler eller generer under ridestøvlen. For mange ryttere er det komfortabelt at kunne trække sokkerne over buksekanten, så der ikke er noget bart stykke under støvlen, som kan virke generende under ridningen. Ligeledes giver det en jævn flade under ridestøvlen, så det er nemt at lyne støvlen.

Viser alle 5 resultater

 • Lange ridestrømper i fugttransporterende materiale, med ekstra foring ved hæl og ankel, for at forhindre vabler.

  Vælg muligheder
 • Komfortable lange ridesokker, som er tynde i toppen således at støvlerne ikke kommer til at stramme.

  Tilbud
  Vælg muligheder
 • Høje junior ridesokker i bomuld, med hestemotiv i flere farver på.

  Vælg muligheder
 • Mountain Horse Comfort Sokker, til vinterbrug, strikket i merino uld  for ekstra komfort.

   

  Vælg muligheder
 • Smarte ridestrømper fra Mink Horse med god støtte og pasform.

  Vælg muligheder

Viser alle 5 resultater

Kolde og varme ridestrømper

Enhver rytter kender følelsen af, at hoppe ned fra hesten når det er koldt. Det er bare ikke rart, og især ikke når tæerne er kolde. Derfor tilbyder vi naturligvis et udvalg af varme ridestrømper, som er velegnet til vinteren. Man bruger mange timer i stalden og på hesteryg, så et par varme ridesokker kan virkelig være en redning.

Om sommeren kan man få det meget varmt i ridestøvlen, og svede både om foden og læggen. Derfor finder du også et udvalg af tynde ridesokker, som kan ventilere og transportere fugt. Såvel som det er vigtigt at holde sine fødder varme om vinteren, kan det også være utroligt ubehageligt med alt for varme fødder om sommeren. Derfor er et par tynde ridestrømper et must. Sommer ridesokkerne kan med fordel kombineres med Mountain Horse Breeze Sneakers, som ventilerer, og er behagelige at stikke foden ned i, efter en varm ridetur.

Kategorier

Sorter efter pris

Brands

Top