✓ Fri fragt ved køb over 500 Levering 1-4 dage  30 dages returret 100 % Prismatch

Ridetøj børn

Hos ProHorse.dk finder du et udvalg af ridetøj til børn til overkommelige priser. I vores sortiment finder du alt fra ridebukser, til ridehandsker i juniorstørrelser. Det er vigtigt at have noget godt kvalitets ridetøj på, når man skal lære at ride. Vores ridetøj fås i forskellige prisklasser, uden at der er gået på kompromis med kvalitet. Hos os har vi nemlig forståelse for, at børn vokser ud af sit tøj, og det derfor kan være en dyr fornøjelse af investere penge i dyrt børne ridetøj, som skal udskiftes ofte. Derfor har vi samlet de bedste kvalitetsmærker til de bedste priser.

Viser 1–16 af 19 resultater

 • Junior ridetights i fuld stretch, fremstillet i hurtigttørrende stof. MH grip – teknologi.
  Størrelsesguide

  Vælg muligheder
 • Vælg muligheder
 • Mountain Horse Junior Unisex Team-jakke, funktionel vand-, vindtæt og åndbar jakke.
  Størrelsesguide

  Vælg muligheder
 • Helårs Juniorvest fra Mountain Horse, i slidstærkt vandafvisende og vindtæt stof.
  Størrelsesguide

  Vælg muligheder
 • Varme vintervater med reflekser, som kan benyttes til ridning såvel som staldarbejde mv.

  Vælg muligheder
 • Høje junior ridesokker i bomuld, med hestemotiv i flere farver på.

  Vælg muligheder
 • JR jakke fremstillet i et reflekterende materiale for maksimal synlighed i mørke.
  Størrelsesguide

  Vælg muligheder
 • Fuldt vandtæt regnfrakke med svejsede sømme, foret med blødt stof. Store lommer foran, rideslids bagpå og refleksdetaljer.
  Størrelsesguide

  Vælg muligheder
 • Vælg muligheder
 • Mountain Horse YRC Ridebukser Junior Sporty pull-on model. De perfekte ridebukser til begyndere! Knæpatch af bomuld og spandex, for ekstra holdbarhed på indersiden af ​​knæene.
  Størrelsesguide

  Vælg muligheder
 • Mountain Horse Ambassador Vest Junior, er en klassisk quiltet letvægtsvest med PFC-fri vandafvisende finish.
  Størrelsesguide

   

  Vælg muligheder
 • Smart og funktionel tech top med mesh indsnit for ekstra komport på varme dage. Hurtigt tørrende materiale.
  Størrelsesguide

  Tilbud
  Vælg muligheder
 • Fleksibel handske med imiteret skind på indersiden for at sikre et godt greb, ventilation og komfort.

  Vælg muligheder
 • Mountain Horse Explorer Handsker Junior er en 4-lags vandtæt ridehandske med refleksdetaljer.

  Vælg muligheder
 • Mountain Horse Allison Ridebukser Junior er et par klassiske ridebukser med kunstskind.
  Størrelsesguide

  Vælg muligheder
 • Superbløde leggings  fremstillet i ægte læder der er nemme at holde blanke.

  Vælg muligheder

Viser 1–16 af 19 resultater

Ridebukser børn

I vores udvalg af ridetøj og rideudstyr, finder et et bredt udvalg af ridebukser til børn. Bukserne kommer i junior størrelser som passer til børn, og der medfølger altid en størrelsesguide. På den måde kan du nemt finde den rigtige størrelse. Ridebukserne kommer i forskellige modeller, både med skind og grip, så man kan vælge hvad der foretrækkes. Det vigtigste er blot at ridebukserne er lavet i et materiale som giver en god kontakt til sadlen, så det er nemt at sidde stille og bevare kontakten. Her kan nævnes silikonegrip eller gelgrip, som “klistrer” ridebukserne fast til sadlen. Man kan også vælge kunstskind, som giver en mere statisk kontakt til sadlen. Dette foretrækkes af nogle ryttere, da man ikke vil føle sig ligeså klistret til sadlen.

Vi har forståelse for at børn hurtigt vokser ud af sit tøj, og det derfor kan være en dyr fornøjelse at handle ridetøj til sine børn. Derfor har vi samlet et udvalg af ridebukser til børn, fra prisvenlige mærker, uden at der er gået på kompromis med kvaliteten. Det skal nemlig ikke koste en bondegård, at forsyne sig selv og sine børn med lækkert kvalitets ridetøj.

Rideudstyr børn

Her på siden finder du endvidere rideudstyr til børn, herunder junior ridestøvler, leggings, stævnetøj, sikkerhedsveste, ridehandsker og meget mere. Det er vigtigt at børn starter ud med at have noget godt kvalitets rideudstyr, når de starter med at ride. Her er det vigtigt at udstyret sidder godt, og på samme tid har sikkerheden i top. En støvle som er for lille og maser tæerne, kan være til stor gene for rytteren, og have effekt på ridningen. Ligeledes kan et par ridebukser, som ikke er i god kvalitet med en god kontakt til sadlen, få rytteren til at glide i sadlen og sidde uroligt.

Det er vigtigt at børnene altid har hjelm på, hvilket også er et krav på rideskolerne. Ligeledes anbefaler vi at bruge sikkerhedsvest, som beskytter overkroppen, i tilfælde af fald fra hesten. Dette er især vigtigt når der rides springning.

Er du helt grøn som forældre til at købe rideudstyr, hjælper vi naturligvis med at finde det rigtige ridetøj og rideudstyr til dine børn.

Kategorier

Sorter efter pris

Brands

Top