Viser alle 6 resultater

Det at være klædt ordentligt på til ridning er yderst vigtigt, og det gælder både kvinder såvel som mænd. Hos ProHorse finder du derfor et bredt udvalg af ridetøj til herrer, som består af alt hvad du som herre skal bruge til et helt rideoutfit. Gå på opdagelse i udvalget, hvor vi blandt andet fører skjorter, ridebukser, jakker og støvler. På den måde kan du være klædt på til alle anledninger, hvad enten det er ridning, staldarbejde eller stævn

Tilbud
600,00 kr.
Tilbud
479,00 kr.

De bedste ridebukser til mænd

Der, hvor ridebukser til mænd adskiller sig fra ridebukser til kvinder, er primært på pasformen. Ridebukser til mænd er designet, så de passer præcis til mænd, og derfor er der ligeledes tænkt over ikke at lave syninger og folder, der generer.

I vores udvalg kan du få ridebukser med både full grip og delvis grip. Det er individuelt, hvad ryttere foretrækker, og derfor har vi hos ProHorse sørget for at have lidt af hvert for dig at vælge imellem. Nogle ryttere rider med fullgrip for at sidde mere stabilt i sadlen, og for bedre at kunne have et godt greb, mens andre rider med delvis grip for en større grad af bevægelsesfrihed i sadlen, for eksempel når de springer.

Ridetøj til stalden

Det er ikke kun i sadlen på hesteryg, at din påklædning har en komfortmæssig betydning. Når du arbejder både i stalden og udenfor, har det også en betydning, at ridetøjet er praktisk, og at du kan bevæge dig i det. Derfor finder du i vores sortiment også praktiske og smarte jakker, skjorter og støvler. 

Vi håber, at du finder, hvad du søger, i vores udvalg af ridetøj til mænd her på side. Hvis du brænder inde med spørgsmål, er du også mere end velkommen til at tage kontakt til os.