Viser alle 5 resultater

Sikkerhedsveste er et ideelt redskab til beskyttelse af ryggen. Sikkerhedsveste beskytter dig mod kollisioner og kan være med til at sikre, at du fortsat kan være rytter. Ryggen er samlingspunktet for alt på din krop, så sker der noget med den, vil man med overhængende sandsynlighed blive traumatiseret resten af livet. Vi forhandler Zandonás bud på en god sikkerhedsvest. Vi kan klart anbefale disse sikkerhedsveste, da de går udover alle forventninger. De har lagt vægt på, at den naturligvis skal beskytte dig mod slag, men derudover har de designet den således, at den former sig efter kroppens naturlige bevægelse. Det betyder at du nu kan få en sikkerhedsvest, som nærmest virker usynlig på kroppen. Har du nogle spørgsmål til vores sikkerhedsveste, eller har brug for rådgivning, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os, vi er altid klar til at hjælpe.

1.349,00 kr.
1.349,00 kr.
1.099,00 kr.

Freejump

Freejump Airbag

4.494,00 kr.4.495,00 kr.

Sikkerhedsvest til ridning

En sikkerhedsvest kan forhindre rytteren i at komme slemt til skade i tilfælde af fald og styrt med hesten. Vesten beskytter nemlig rytterens ribben og ryg, og er derfor en rigtig god ide at bære hvis der er større risiko for at falde af hesten. Mange ryttere rider derfor med ridevest til springning eller under tilridning. Er du ponyrytter er det påkrævet at ride med sikkerhedesvest til springstævner.

I vores udvalg finder du tynde rideveste fra Zandona. Disse fylder ikke så meget, og forstyrrer derfor ikke rytteren. Endvidere kan vesten nemt tages på indenunder en jakke eller trøje. Således kan man ikke se at rytteren bærer den, i modsætning til de traditionelle store rideveste med lameller. Vesten er fleksibel og tilpasses både efter rytterens omkreds og højde, således at den sidder helt til, uden at genere.   I vores udvalg finder du også en airbag vest. En airbag er super innovativ, og fungerer således at den puster sig op i tilfælde af fald eller styrt, og yder derfor en rigtig god beskyttelse. Efter en airbag har været udløst, skifter man patronen, og der er derfor intet til hinder for at man genbruger den.

Har du spørgsmål til vores udvalg af sikkerhedsveste, er du mere end velkommen til at kontakte os.