✓ Fri fragt ved køb over 500 Levering 1-4 dage  30 dages returret 100 % Prismatch

Shop dine julegaver hos ProHorse! Returretten gælder indtil 15. januar på julegaver!

Sikkerhedsveste

Sikkerhedsveste er et ideelt redskab til beskyttelse af ryggen. Sikkerhedsveste beskytter dig mod kollisioner og kan være med til at sikre, at du fortsat kan være rytter. Ryggen er samlingspunktet for alt på din krop, så sker der noget med den, vil man med overhængende sandsynlighed blive traumatiseret resten af livet. Vi forhandler Zandonás bud på en god sikkerhedsvest. Vi kan klart anbefale disse sikkerhedsveste, da de går udover alle forventninger. De har lagt vægt på, at den naturligvis skal beskytte dig mod slag, men derudover har de designet den således, at den former sig efter kroppens naturlige bevægelse. Det betyder at du nu kan få en sikkerhedsvest, som nærmest virker usynlig på kroppen. Har du nogle spørgsmål til vores sikkerhedsveste, eller har brug for rådgivning, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os, vi er altid klar til at hjælpe.

Viser alle 2 resultater

 • Freejump Airbag
  Freejump Airbag
  Vælg muligheder

  Freejump Airbag er designet med den nyeste teknologi til at møde rytterens behov for en air bag som yder den ultimative sikkerhed, mens den er funktionel, åndbar og nærmest usynlig at have på. Læs alt nedenfor.

 • Sikkerhedsvest
  Sikkerhedsvest
  Vælg muligheder

  Zandona sikkerhedsvest/rygbeskytter, med elastik som sikrer at vesten sidder godt til kroppen, og stødabsorberende puder for ekstra beskyttelse.

  Tilbud

Viser alle 2 resultater

Kategorier

Sorter efter pris

Brands

Top