Viser 1–12 af 32 resultater

På ProHorse.dk har vi et super lækkert udvalg af ridestøvler og sko til rytteren. Vi har sørget for, at der er en størrelsesguide til alle støvler, således at du kan være sikker på, at få den rigtige størrelse ridestøvler og sko. Vi bytter naturligvis, hvis de ikke skulle passe, når du har prøvet dem på. Vi mener nemlig at ridestøvler og sko skal sidde helt perfekt, således at rytteren kan præstere optimalt under ridningen. Det er også vigtigt at have et par gode stald sko, til den daglige omgang i stalden, mugning mm. Derfor anbefaler vi, at man investerer i et par ordentlige sko og støvler, så man fortsat vil kunne yde optimalt, med et par komfortable kvalitetsstøvler. Har du nogle spørgsmål til vores ridestøvler og sko, eller har brug for rådgivning, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os, vi er altid klar til at hjælpe.

Tilbud
2.499,00 kr.
2.299,00 kr.
1.595,00 kr.
1.195,00 kr.
Tilbud
1.999,00 kr.3.295,00 kr.
1.499,00 kr.
2.295,00 kr.
2.295,00 kr.
2.295,00 kr.2.999,00 kr.
1.399,00 kr.

Sådan vælger du de rigtige ridestøvler

Anvendelsen er det vigtigste parameter for, hvilke ridestøvler man skal vælge. Med andre ord: Hvad du skal bruge dem til.

Inden man investerer i et par ridestøvler, er det vigtigt at gøre sig helt klart, hvad man skal bruge dem til. Rider man dressur hver dag på højt niveau har man nogle helt andre krav til sine ridestøvler, end hvis man går til ridning en gang om ugen.

Nogle ridestøvler har en specialudviklet sål, der er glat og sikkerhedsmæssigt i orden, selvom den er skridsikker.

Én ting er dog fælles for alle ridestøvler. De skal have en glat sål og en smal fod, så der ikke er risiko for, at foden kan hænge fast i stigbøjlen. Der er der alt for stor risiko for, hvis sålen er grov og bred. På Prohorse.dk finder du ridestøvler der passer til alle behov.

Ridestøvler til begynderen

Når man begynder at gå til ridning, ved man måske ikke, om man vil fortsætte med at ride. Derfor kan et par kunstlæderridestøvler være den rigtige løsning. De fås til en fornuftig pris, er vandtætte og kræver ingen vedligehold ud over en vandslange.

Dog kan kunstmaterialet godt være varmt for fødderne.

Er du begynder behøver du ikke nødvendigvis at investere i et par lange ridestøvler, her  findes der også korte ridestøver, de såkaldte jodphurs, som kombineres med et løst skaft; leggins (som er meget bløde) eller stift skaft.

Man er som regel nødt til at have leggins eller et stift skaft på. Både fordi stigremmen kan knibe i huden, og fordi det af sikkerhedsmæssige årsager er bedst, at man ikke risikerer at få løstsiddende tøj i klemme nogen steder.

Hos Prohorse.dk forhandler vi lækre korte læderridestøvler til en overkommelig pris, ligesom vi har leggins i et fornuftigt prisleje. Det kan være en rigtig fin løsning til begynderen, der også gerne vil have ridestøvler i en høj kvalitet. Læder har samtidig den fordel, at det er åndbart.

Jodphurs fås både med snører, lynlås eller elastiske indsatser i siden. Fordelen ved snører er, at man nemmere kan tilpasse støvlen til fod og ankel. Støvlerne med lynlås er hurtige at komme i, mens støvlerne med elastikindsats måske ikke sidder lige så tæt til som dem med snører og lynlås. Til gengæld går snørebåndet aldrig op, og lynlåsen går aldrig i stykker.

Ridestøvler til allround-rytteren

Rytteren, der både rider dressur, spring og en tur i skoven, stiller andre krav til sine støvler. Måske bruges støvlerne flere gange om ugen, og de skal opfylde flere forskellige kriterier. De skal være komfortable, i en holdbar kvalitet, og så skal de kunne bruges til det hele.

Allround-rytteren vil i nogle tilfælde vælge jodphurs med leggins, som er så fleksible, at man kan ride med korte bøjler på turen og springbanen og samtidig så støttende, at man kan ride med længere bøjler på dressurbanen og samtidig have en vis støtte.

Allround-rytteren kan også med fordel bruge en lang ridestøvle – hvis den ikke er for stiv i skaftet. Prohorse.dk har en lang model fra Mink Horse, der er perfekt til dette formål. Ridestøvlen er fremstillet i ægte, smidigt læder, der gør støvlen så fleksibel, at man sagtens kan ride med korte bøjler uden at få trykninger og slidsår.

Den lange Mink Horse-støvle giver samtidig mere støtte end leggins, blandt andet fordi den er foret med ægte læder. Støtte fra støvlens lange skaft er en fordel, når man skal opnå den rette position af schenklen under dressurtræning.

Støvlen er desuden i en slank model med udvendig, høj bue, hvilket giver den et elegant udtryk.

Ridestøvler til Springrytteren

For springrytterens vedkommende gælder det, at støvlen ikke må være for høj, så den generer i knæhasen. Den skal sidde til omkring anklen og langs schenklen, så den giver støtte. Men støvlen skal også være smidig og ikke for stiv i skaftet, så benet uden gener kan bøjes til de korte springbøjler.

Ridestøvler til dressurrytteren

Dressurrytteren har brug for et stift skaft udvendigt, så schenklen kan hænge roligt og afslappet ned langs hestens sider, uden rytteren er nødt til at spænde. Det er der risiko for, hvis skaftet er for blødt, og leggins er som regel ikke nogen løsning for en dressurrytter.

Dressurstøvlen skal også gerne være tyndere indvendigt, så rytteren har tæt kontakt til hesten og dermed bedre indvirke med schenklen.

Støvler til den proffesionelle rytter

Den professionelle rytter stiller meget høje krav til sine støvler. Ofte vil denne rytter få lavet sine støvler efter mål, og det er ikke prisen, der er afgørende for valg af støvle. Komforten er vigtig, hvis rytteren rider flere heste om dagen, men funktionaliteten er mindst lige så vigtig.

Den øvede/professionelle rytter vil ofte gerne have, at læderet indvendigt er tyndere end udvendigt, så der er tæt kontakt til hesten.

Ridestøvler på tilbud

Hos Prohorse.dk finder du kvalitetsridestøvler til en fast lav pris, som passer til dig uanset hvilket niveau du befinder dig på. Mangler du  arbejdsstøvler til stalden bør du også tjekke vores staldstøvler. Støvlerne fås både med og uden foer. De er fremstillet i læder med sikkerhed-hætte i tåen af glasfiber og så er de vandtætte. en superlækker støvle til det daglige arbejde i stalden.