✓ Fri fragt ved køb over 500 Levering 1-4 dage  30 dages returret 100 % Prismatch

Shop dine julegaver hos ProHorse! Returretten gælder indtil 15. januar på julegaver!

Ridestøvler og sko

På ProHorse.dk har vi et super lækkert udvalg af ridestøvler og sko til rytteren. Vi har sørget for, at der er en størrelsesguide til alle støvler, således at du kan være sikker på, at få den rigtige størrelse ridestøvler og sko. Vi bytter naturligvis, hvis de ikke skulle passe, når du har prøvet dem på. Vi mener nemlig at ridestøvler og sko skal sidde helt perfekt, således at rytteren kan præstere optimalt under ridningen. Det er også vigtigt at have et par gode stald sko, til den daglige omgang i stalden, mugning mm. Derfor anbefaler vi, at man investerer i et par ordentlige sko og støvler, så man fortsat vil kunne yde optimalt, med et par komfortable kvalitetsstøvler. Har du nogle spørgsmål til vores ridestøvler og sko, eller har brug for rådgivning, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os, vi er altid klar til at hjælpe.

Viser 1–16 af 47 resultater

 • Mountain Horse Serenade Ridestøvler
  Mountain Horse Serenade Ridestøvler
  Vælg muligheder

  Mountain Horse Serenade Ridestøvler er elegance kombineret med det fineste skind. En ny serie af elite dressur støvler.

  Størrelsesguide

  Tilbud
 • Mountain Horse Veganza Ridestøvler
  Mountain Horse Veganza Ridestøvler
  Vælg muligheder

  Ridestøvler fra Mountain Horse, fremstillet i slidstærkt syntetisk vegansk læder.
  Blødt imiteret vegansk læderoverdel med det komfortable Vertycore-sålsystem.
  Størrelsesguide

 • Mountain Horse Veganza Paddock Junior
  Mountain Horse Veganza Paddock Junior
  Vælg muligheder

  Paddock fra Mountain Horse, fremstillet i slidstærkt syntetisk vegansk læder for ultimativ komfort.
  Dobbelt størrelse udtagelig indersål.
  Størrelsesguide

 • Mountain Horse Veganza Ridestøvler Junior
  Mountain Horse Veganza Ridestøvler Junior
  Vælg muligheder

  Allround ridestøvle der er velegnet til konkurrence.
  En dobbelt størrelse støvle, der leveres med en udtagelig ekstra indersål, der gør støvlen to halve størrelser større
  Størrelsesguide

 • Mountain Horse sneakers
  Mountain Horse sneakers
  Vælg muligheder

  Sporty og komfortable letvægtssneakers, med stødabsorberende såler. Skoen har elastiske snørrebånd, så man nemt kan tage skoen af og på. Perfekt til dagligdagen i stalden eller til hverdag.

 • Mountain Horse Veganza Side Zip Paddock
  Mountain Horse Veganza Side Zip Paddock
  Vælg muligheder

  Paddock fremstillet i slidstærkt syntetisk vegansk læder.
  Størrelsesguide

 • Mountain Horse Veganza Zip Paddock
  Mountain Horse Veganza Zip Paddock
  Vælg muligheder

  Paddock made of vegan imitation leather with a front zipper.
  Size guide

 • Mountain Horse Cumberland Ridestøvler
  Mountain Horse Cumberland Ridestøvler
  Vælg muligheder

  Vandtæt støvle op til midten af ​​skaftet. Fremstillet i fuldnarvet læder.
  Indersål og en skridsikker ydersål.
  Størrelsesguide

 • Mountain Horse Wild River Ridestøvler
  Mountain Horse Wild River Ridestøvler
  Vælg muligheder

  Mountain Horse har kombineret skønhed og funktion i den perfekte ridestøvle til alle formål.
  Størrelsesguide

 • Sovereign Lux Ridestøvler, str. 40 R/N
  Sovereign Lux Ridestøvler, str. 40 R/N
  Vælg muligheder

  Høj eksklusiv læderstøvle i blødt premium-læder med elegant croco-top.
  Størrelsesguide

  Tilbud
 • Mountain Horse Snowy River Ridestøvler
  Mountain Horse Snowy River Ridestøvler
  Vælg muligheder

  Mountain Horse Snowy River Ridestøvler er skønhed og funktion kombineret i den perfekte vinterridestøvle til alle formål. Vandtætte og varme vinter ridestøvler fremstillet i råt olieret kernelæder.
  Størrelsesguide

  Tilbud
 • Mountain Horse Montreal støvler
  Mountain Horse Montreal støvler
  Vælg muligheder
 • Mountain Horse Aurora Ridestøvler
  Mountain Horse Aurora Ridestøvler
  Vælg muligheder

  Mountain Horse Aurora er en ridestøvle med komfortabelt, avanceret SchockX sål-system, som virker stødabsorberende. Støvlerne er udstyret med en stærk YKK lynlås bagpå, samt elastik på ydersiden af læggen og snører foran, som giver støvlerne et perfekt fit om benet.
  Størrelsesguide

  Tilbud
 • Mountain Horse Aurora Ridestøvler
  Mountain Horse Aurora Ridestøvler
  Vælg muligheder

  Aurora ridestøvlen er lavet i et slidstærkt, men smidigt fuldkornslæder, med den helt nye avancerede Vertycore ™ 4D støddæmpningsteknologi.
  Størrelseguide

  Tilbud
 • Mountain Horse Wild River Zip Paddock
  Mountain Horse Wild River Zip Paddock
  Vælg muligheder
  • Waterproof and practical paddock boots, which are made of flexible leather. The boots are equipped with a shock-absorbing sole.
  • Produced in greasy grain leather
  • Waterproof
  • Non-slip
 • Mountain Horse Sovereign Ridestøvler
  Mountain Horse Sovereign Ridestøvler
  Vælg muligheder

  Mountain Horse Sovereign High Rider Ridestøvler er en ridestøvle med komfortabelt, avanceret SchockX sål-system, som virker stødabsorberende. Støvlerne er udstyret med en stærk YKK lynlås bagpå, samt skjult elastik på indersiden af læggen og snører foran, som giver støvlerne et perfekt fit om benet.
  Størrelsesguide

  Tilbud

Viser 1–16 af 47 resultater

Sådan vælger du de rigtige ridestøvler

Anvendelsen er det vigtigste parameter for, hvilke ridestøvler man skal vælge. Med andre ord: Hvad du skal bruge dem til.

Inden man investerer i et par ridestøvler, er det vigtigt at gøre sig helt klart, hvad man skal bruge dem til. Rider man dressur hver dag på højt niveau har man nogle helt andre krav til sine ridestøvler, end hvis man går til ridning en gang om ugen.

Nogle ridestøvler har en specialudviklet sål, der er glat og sikkerhedsmæssigt i orden, selvom den er skridsikker.

Én ting er dog fælles for alle ridestøvler. De skal have en glat sål og en smal fod, så der ikke er risiko for, at foden kan hænge fast i stigbøjlen. Der er der alt for stor risiko for, hvis sålen er grov og bred. På Prohorse.dk finder du ridestøvler der passer til alle behov.

Ridestøvler til begynderen

Når man begynder at gå til ridning, ved man måske ikke, om man vil fortsætte med at ride. Derfor kan et par kunstlæderridestøvler være den rigtige løsning. De fås til en fornuftig pris, er vandtætte og kræver ingen vedligehold ud over en vandslange.

Dog kan kunstmaterialet godt være varmt for fødderne.

Er du begynder behøver du ikke nødvendigvis at investere i et par lange ridestøvler, her  findes der også korte ridestøver, de såkaldte jodphurs, som kombineres med et løst skaft; leggins (som er meget bløde) eller stift skaft.

Man er som regel nødt til at have leggins eller et stift skaft på. Både fordi stigremmen kan knibe i huden, og fordi det af sikkerhedsmæssige årsager er bedst, at man ikke risikerer at få løstsiddende tøj i klemme nogen steder.

Hos Prohorse.dk forhandler vi lækre korte læderridestøvler til en overkommelig pris, ligesom vi har leggins i et fornuftigt prisleje. Det kan være en rigtig fin løsning til begynderen, der også gerne vil have ridestøvler i en høj kvalitet. Læder har samtidig den fordel, at det er åndbart.

Jodphurs fås både med snører, lynlås eller elastiske indsatser i siden. Fordelen ved snører er, at man nemmere kan tilpasse støvlen til fod og ankel. Støvlerne med lynlås er hurtige at komme i, mens støvlerne med elastikindsats måske ikke sidder lige så tæt til som dem med snører og lynlås. Til gengæld går snørebåndet aldrig op, og lynlåsen går aldrig i stykker.

Ridestøvler til allround-rytteren

Rytteren, der både rider dressur, spring og en tur i skoven, stiller andre krav til sine støvler. Måske bruges støvlerne flere gange om ugen, og de skal opfylde flere forskellige kriterier. De skal være komfortable, i en holdbar kvalitet, og så skal de kunne bruges til det hele.

Allround-rytteren vil i nogle tilfælde vælge jodphurs med leggins, som er så fleksible, at man kan ride med korte bøjler på turen og springbanen og samtidig så støttende, at man kan ride med længere bøjler på dressurbanen og samtidig have en vis støtte.

Allround-rytteren kan også med fordel bruge en lang ridestøvle – hvis den ikke er for stiv i skaftet. Prohorse.dk har en lang model fra Mink Horse, der er perfekt til dette formål. Ridestøvlen er fremstillet i ægte, smidigt læder, der gør støvlen så fleksibel, at man sagtens kan ride med korte bøjler uden at få trykninger og slidsår.

Den lange Mink Horse-støvle giver samtidig mere støtte end leggins, blandt andet fordi den er foret med ægte læder. Støtte fra støvlens lange skaft er en fordel, når man skal opnå den rette position af schenklen under dressurtræning.

Støvlen er desuden i en slank model med udvendig, høj bue, hvilket giver den et elegant udtryk.

Ridestøvler til Springrytteren

For springrytterens vedkommende gælder det, at støvlen ikke må være for høj, så den generer i knæhasen. Den skal sidde til omkring anklen og langs schenklen, så den giver støtte. Men støvlen skal også være smidig og ikke for stiv i skaftet, så benet uden gener kan bøjes til de korte springbøjler.

Ridestøvler til dressurrytteren

Dressurrytteren har brug for et stift skaft udvendigt, så schenklen kan hænge roligt og afslappet ned langs hestens sider, uden rytteren er nødt til at spænde. Det er der risiko for, hvis skaftet er for blødt, og leggins er som regel ikke nogen løsning for en dressurrytter.

Dressurstøvlen skal også gerne være tyndere indvendigt, så rytteren har tæt kontakt til hesten og dermed bedre indvirke med schenklen.

Støvler til den proffesionelle rytter

Den professionelle rytter stiller meget høje krav til sine støvler. Ofte vil denne rytter få lavet sine støvler efter mål, og det er ikke prisen, der er afgørende for valg af støvle. Komforten er vigtig, hvis rytteren rider flere heste om dagen, men funktionaliteten er mindst lige så vigtig.

Den øvede/professionelle rytter vil ofte gerne have, at læderet indvendigt er tyndere end udvendigt, så der er tæt kontakt til hesten.

Ridestøvler på tilbud

Hos Prohorse.dk finder du kvalitetsridestøvler til en fast lav pris, som passer til dig uanset hvilket niveau du befinder dig på. Mangler du  arbejdsstøvler til stalden bør du også tjekke vores staldstøvler. Støvlerne fås både med og uden foer. De er fremstillet i læder med sikkerhed-hætte i tåen af glasfiber og så er de vandtætte. en superlækker støvle til det daglige arbejde i stalden.

Kategorier

Sorter efter pris

Brands

Top