Viser alle 10 resultater

Hos Prohorse har vi et bredt udvalg af vinter ridestøvler. De fleste ryttere har prøvet at have gennemkolde fødder efter en ridetur om vinteren. Det er vigtigt at kunne holde sine fødder varme under ridning såvel som i stalden. ProHorse  anbefaler derfor et par vinter ridestøvler. I vores sortiment tilbyder vi både langskaftede og lave ridestøvler i dame-, herre- og juniormodeller.

1.595,00 kr.
2.295,00 kr.
Tilbud
799,00 kr.
1.195,00 kr.
Tilbud
640,00 kr.799,00 kr.
2.495,00 kr.

Vinter ridestøvler til at holde fødderne varme

Om vinteren skal både du og hesten være klædt ordentligt på. Et par vinter ridestøvler er uundværlige når temperaturerne falder og sneen daler. Følelsen af at hoppe ned fra hesten med kolde tæer, er noget af det mest ubehagelige man kan opleve som rytter. Derfor er det en god ide at investere i et par varme ridestøvler, som kan holde tæerne varme. Støvlerne kan typisk både benyttes til staldarbejde og ridning, og slår derfor to fluer med et smæk. I udvalget finder du også vinter støvler som er vandtætte, og således kan holde til alt det sne og mudder som støvlerne bliver udsat for om vinteren. Kvaliteten på Mountain Horse støvler er i top. Således vil støvlerne holde i mange år frem.

Vinter ridestøvlerne fås i forskellige designs. Er du til det mere elegante design, så se vores udvalg af langskaftede eller korte støvler, fremstillet i kernelæder eller duralon. Er du til et sporty eller praktisk design, har vi et udvalg af støvler, der kommer i et vandtæt, blødt og holdbart materiale med foddel i extensia. De kan klare hård belastning selv ved lave temperaturer. Vi lægger stor vægt på komfort, og har derfor også vinter ridestøvler med blødt og varmt teddy-for, perfekt til den kolde og våde vinter.

Du kan også nemt supplere med et par varme vinter ridebukser, eller et par overtræksbukser. Hertil findes også korte og lange vinter ridejakker, så du er godt klædt på til både ridning, staldarbejde eller tilskuertribunen. Der findes ikke dårligt vejr, kun dårlig påklædning! Hesten skal passes uanset hvad temperaturerne siger.

Vinter staldstøvler

I vores udvalg finder du også vinter staldstøvler og korte vinter ridestøvler, som kan bruges til dagligdagen i stalden, såfremt man ikke ønsker de langskaftede. Disse kan også benyttes som ridestøvler med leggings til.