Viser 1–12 af 36 resultater

På ProHorse.dk finder du et bredt udvalg af ridetrøjer og T-shirts. Det er vigtigt at være iført tøj, som man kan bevæge sig frit i. Det er herudover essentielt at ride med trøjer og T-shirts, som er åndbare og de må selvfølgelig også gerne se godt ud. Vi forhandler de flotteste og nyeste designs. Her på siden vil du bl.a. støde på designs fra A-Equipt, MaKeBe, Mountain Horse og meget mere. Vi har nogle super lækre Trøjer og T-shirts, som er designet således, at de både kan bruge til stævner og træning. Det er altså nogle super gennemførte og moderne brands du finder her på siden og du kan være sikker på, at der er tænkt over tingene.

Tilbud

A Equipment ridetøj

A Equipt Julia Hættetrøje

299,00 kr.

Mountain Horse

Mountain Horse Dora Vest

299,00 kr.
299,00 kr.
Tilbud

A Equipment ridetøj

A Equipt Banza trøje

499,00 kr.
Tilbud
159,00 kr.199,00 kr.
499,00 kr.
399,00 kr.
449,00 kr.
349,00 kr.
399,00 kr.
199,00 kr.

Ridetrøjer til at holde sig varm i stalden

En varm ridetrøje er et must i stalden, når temperaturerne falder. Hvad end du leder efter en bomuld, strik- eller fleece ridetrøje, har vi udvalget her hos ProHorse. I vores udvalg finder du blandt andet en masse bluser fra Mountain Horse, i god kvalitet til fornuftige priser. Et sæt ridetøj skal gerne matche, og derfor tilbyder vi et stort udvalg, af trøjer som kan matches med ridebukser, handsker, ridejakker og andre dele af outfittet. Det er vigtigt at kvaliteten ikke svigter, således at trøjen kan holde til at få blandt andet mudder og hø på sig, og ikke begynder at ”fnuldre”.

Vi har blandt andet også vand- og smudsafvisende trøjer, som er velegnet til at holde dig tør på de regnfulde dage, eller hvis du bliver meget beskidt. Således er det heller ikke nødvendigt at vaske trøjen så ofte.

Ridetrøjer dame

Størstedelen af vores udvalg af ridetrøjer er til damer. Dog fås de også i unisex, mand- og børnestørrelser. Der findes bluser i enhver rytters smag, således at man nemt kan finde noget, som passer til ens personlige stil. I udvalget findes også mange bluser, som er neutrale i forhold til logo, således at man også kan bruge dem til hverdag.

Funktionelle ride T shirts

Ridning er en hård sport, hvor det ikke kan undgås at svede. Derfor er det mest komfortabelt for rytteren, at have en ride T shirt på, som absorberer fugt. Præcis ligesom når man løber eller træner. Endvidere skal man gerne kunne bevæge sig i den, således at man kan præstere optimalt i sadlen. Derfor skal den både være elastisk og fugttransporterende. Ride T shirts, kan både fås til hverdag, som stævne t-shirt, eller som en klassisk ride polo. Det er derfor blot et spørgsmål om, hvad blusen skal benyttes til, som bestemmer hvilken som egner sig bedst.