Viser 1–12 af 22 resultater

Du kan i princippet godt ride i en almindelig bluse, men der er alligevel detaljer ved ridebluser, som gør den store forskel. Udover detaljerne er ridebluser ligeledes utrolig komfortable at ride med. Hos ProHorse har vi derfor samlet et bredt udvalg til hverdagsbrug såvel som til stævne, og her er der en bluse til enhver årstid.

Tilbud

A Equipment ridetøj

A Equipt Julia Hættetrøje

299,00 kr.

Mountain Horse

Mountain Horse Dora Vest

299,00 kr.
Tilbud

A Equipment ridetøj

A Equipt Banza trøje

499,00 kr.
499,00 kr.
399,00 kr.
449,00 kr.
349,00 kr.
399,00 kr.
199,00 kr.
349,00 kr.
249,00 kr.

Ridebluser til vinter såvel som sommer

Det er altid en god idé at ride med flere lag på overkroppen. Det kan være koldt i stalden, når du arbejder eller strigler, men når du kommer i gang med at ride, får du varmen, og så er det rart bare at kunne tage et lag eller to af. Også her er vores hættetrøje i et vandafvisende materiale måske noget for dig, for på den måde er du beskyttet, hvis der kommer regn.

Den kortærmede model er god til sommer, mens en sweater af cashmere eller uld hjælper dig med at holde på varmen i løbet af de kolde vinterdage. Også på en kold vinterdag er vores vindtætte og vandafvisende ridejakker gode at have på over resten af ridetøjet – både i stalden og på hesten.

Hold varmen hen over vinteren

De gode egenskaber ved uld kan du nyde godt af, når vejret bliver koldt. Om vinteren er en tykkere striktrøje i uld god enten at have på udover dit andet ridetøj eller som et lag inderst. Uld virker nemlig temperaturregulerende, og samme tid er det svedtransporterende, hvilket gør en stor forskel i forhold til både at holde varmen og at komme af med den, når du rider. 

Vær klædt godt på til sommeren

Vil du i stedet hellere ride i noget andet hen over sommeren, kan du blandt andet vælge en T-shirt lavet i et lækkert funktionsmateriale, der er svedtransporterende, elastisk og hurtigtørrende. Er det køligere i vejret, kan du tage en fleece udover for at holde varmen. 

Komfortable og funktionelle ridetrøjer fra ProHorse

Hos ProHorse lægger vi vægt på komfort. Vi tilbyder derfor flere anerkendte mærker, for på den måde kan du være sikker på, at du får både optimal komfort og flot design på samme tid. Vi tilbyder både T-shirts, langærmede bluser, stævneskjorter og tykke trøjer, som du kan få i materialer som uld, cashmere, bomuld, fleece tech og funktionsmateriale.

Se vores udvalg her på siden, og find den ridebluse eller ridetrøje fra ProHorse du mangler til at fuldende dit rideoutfit. Har du i stedet spørgsmål til vores sortiment, er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi står altid klar til at hjælpe dig.