Viser alle 8 resultater

Find et dækken på tilbud, som matcher årstiden samt dine specifikke præferencer. At investere i et godt dækken, behøver ikke at koste en bondegård. Derfor tilbyder vi hos os, et større udvalg af dækkener på tilbud. Vores dækken udsalg opdateres ofte, og det kan derfor være en god ide at tjekke kategorien for, om vi har rabat på netop det dækken du søger.

825,00 kr.
Tilbud
439,45 kr.
Tilbud

Coolers og fleecedækkener

Weatherbeeta Wick Dri II Cooler Combo Neck

749,00 kr.
Tilbud
454,00 kr.
Tilbud
632,00 kr.

Weatherbeeta dækken tilbud

Find et Weatherbeeta dækken på tilbud hos ProHorse.dk Vi har altid et større parti af dækkener på tilbud fra mærket. I dette udvalg kan du få rabat på et bredt udvalg af mærkets modeller. I udvalget finder du både tilbud på regndækkener, lændedækkener, overgangsdækkener og vinterdækkener såvel som fleece coolers og insektdækkener. De dækkener som vi har på tilbud fra Weatherbeeta, vil typisk være på vores hjemmelager, hvorfor de også leveres hurtigt. Således sparer du de ca. 4 dages ekstra leveringstid, som der normalt er på Weatherbeeta dækkener. Mærket tilbyder et stort udvalg af modeller, som har forskellige funktioner, features og pasform. Derfor er det også en god ide, at du kontakter os inden køb, så vi er sikre på at du får det helt korrekte dækken til din type hest.

Overgangsdækken på tilbud

Du kan stortset altid finde et overgangsdækken på tilbud hos ProHorse.dk, da det benyttes næsten hele året, og vi derfor altid har disse på lager. Idet kollektionerne skifter, og der udkommer nye dækkener hver sæson, sælger vi også typisk ud i de gamle modeller, som således kan fås til en fordelagtig pris. I vores udvalg finder ud mange forskellige overgangsdækkener på tilbud, og i forskellige prisklasser og designs. Det er vigtigt at forsyne din hest, med et lækkert kvalitetsdækken, som kan holde i mange sæsoner – og dette behøver ikke at koste en bondegård.