✓ Fri fragt ved køb over 500 Levering 1-4 dage  30 dages returret 100 % Prismatch

Se udvalget af vinter must haves lige her!

Weatherbeeta Comfitec Ultra Cozi II Detach-A-Neck Medium/Lite 100g

2.499.00 kr.

 • Luksus dækken med en ultimativt stærk yderside med 1680 denier i ballistisk nylon og teflon, som både er åndbart og vandtæt. 100g polyfill.
 • “Cozi Guard” beskyttelse foran, som giver ultimativ beskyttelse til hestens bryst.
 • Aftageligt og vandtæt fleecefor i halsen, for ultimativ varme og komfort for hesten.
 • Wither relief pad, med memoryskum, som løfter dækkenet fra hestens manke, som giver komfort og forhindrer slid på manen.
 • Udstyret med maveplade for ekstra varme og beskyttelse.
 • Kompatibelt med Weatherbeeta linere.
 • Designet med god plads til skulderen, således at hesten kan bevæge sig frit.
 • Reflekser på forsiden, og på haleklappen for ekstra synlighed.
 • Quick clip lukning, foran på dækkenet for nem justering, samt elastiske og aftagelige benstropper.
  Denne vare bliver sendt fra fjernlager, og der kan derfor forekomme 4 dages ekstra leveringstid.

Weatherbeeta Comfitec Ultra Cozi II Detach-A-Neck Medium/Lite 100g, er et luksus dækken, perfekt til hesten som har tendens til at ødelægge sit dækken, med sin suverænt stærke 1680 denier yderside i ballistisk nylon og teflon. Endvidere er dækkenet udstyret med aftageligt og vandtæt fleece i halsstykket, som giver ultimativ komfort og varme til hesten.
Dækkenet er fyldt med funktioner, heriblandt sin dobbeltlukning foran, som forhindrer hesten i at komme til skade ved at sidde fast mm, idet lukkespænderne er beskyttet. Ydermere er dækkenet udstyret med et wither relief pad i memoryskum, som løfter dækkenet fra hestens manke, og følger hestens konturer, hvilket giver komfort og forhindrer slid på manen. Dækkenet er endvidere designet med plads til skulderen, således at hesten kan bevæge sig frit. Refleksstriber foran og bagerst på dækkenet, gør hesten synlig i de mørke vintertimer. Dækkenet lukkes foran, med nemme quick clip spænder, samt under maven med krydsgjorde, og elastiske og aftagelige benstropper. Standard størrelse haleklap, for beskyttelse af halen, som endvidere forhindrer slid.

Vægt 1.5 kg
Farve

Størrelse

, , , , , , ,

Vejledende leveringstider: Produkter fra Mink Horse, Nathalie Horse Care, Scharf, A Equipt, Cowboy Magic, Freejump, Borstiq Farm og Acavallo - forventet leveringstid 1-2 hverdage. Produkter fra Hansbo Sport, Mountain Horse, eQuick og Makebe - forventet leveringstid 3-4 hverdage. Produkter fra Weatherbeeta sendes fra fjernlager og der kan derfor forventes en leveringstid på ca. 4-6 hverdage. Produkter fra Mattes specialfremstilles, der kan I øjeblikket påregnes en leveringstid på op til 6 uger.
Top