✓ Fri fragt ved køb over 500 Levering 1-4 dage  30 dages returret 100 % Prismatch

Se udvalget af vinter must haves lige her!

Tilbud

Weatherbeeta Wick Dri II Cooler Combo Neck

749.00 kr. 499.00 kr.

Åndbart og svedtransporterende meshdækken. Perfekt til at benytte til at køle hesten ned om sommeren efter en varm ridetur.
– Udstyret med fleece for oven, og mesh nederst.
– Designet med en hals, som kan foldes ned og gemmes.
– Fleecekant ved manken for komfort.
– Justerbart spændelukning på bringen.

Weatherbeeta Wick Dri II Cooler Combo Neck er et lækkert letvægts dækken, som transporterer sved og køler hesten. På den øverste del af dækkenet er der fleece, som beskytter de større muskelgrupper, og mesh for neden for forøget luftgennemstrøm.
Dækkenet har en innovativ hals, som kan foldes ned og lægges i en lomme med velcro. Endvidere har dækkenet en fleecekant ved manken, som forhindrer slid og skaber komfort.
Justerbar spændelukning på bringen, og krydsgjorde under maven, til at sætte dækkenet godt fast.

Størrelse

125, 135, 140, 145, 150, 155, 160, 165

Vejledende leveringstider: Produkter fra Mink Horse, Nathalie Horse Care, Scharf, A Equipt, Cowboy Magic, Freejump, Borstiq Farm og Acavallo - forventet leveringstid 1-2 hverdage. Produkter fra Hansbo Sport, Mountain Horse, eQuick og Makebe - forventet leveringstid 3-4 hverdage. Produkter fra Weatherbeeta sendes fra fjernlager og der kan derfor forventes en leveringstid på ca. 4-6 hverdage. Produkter fra Mattes specialfremstilles, der kan I øjeblikket påregnes en leveringstid på op til 6 uger.

Reviews

There are no reviews yet!

Be the first to write a review

*

Top