✓ Fri fragt ved køb over 500 Levering 1-4 dage  30 dages returret 100 % Prismatch

Spar 15% på alt insektbeskyttelse lige nu med koden “insekt15”. Find udvalget her.

Zandona Carbon Air Heel Klokker

999.00 DKK

Ryd

Yderst beskyttende klokker som bliver i den rette position under ridning og er fleksible. Udstyret med Gel-Tech-teknologi som virker stødabsorberende og giver en behagelig polstring.

Dette er en bestillingsvare, forventet leverings tid er derfor 6-7 hverdage.

“CARBON AIR HEEL” er udviklet til at beskytte hesten i alle discipliner. De er 100% fremstillet i Italien.
Carbon Air Heel er yderst beskyttende og forbliver i den rette position under ridning. Klokkerne er yderst fleksible.
Gel-Tech-teknologien har stødabsorberende funktioner og giver en behagelig polstring. Klokkerne er åndbare takket være den perforerede neopren, som er lavet med 6 luftventiler.
Carbon fiberelementer fungerer som termisk isolering der beskytter leddene fra varme frembragt af ydre friktion, samtidig med at modstanden mod slag øges.

Klokkerne lukkes af elastiske stropper med quick-release-tip der giver en sikker lukning.

Dens absolutte ergonomiske form er blevet udviklet til at kopierer den nøjagtige struktur af hestens ben, hvilket garanterer en perfekt positionering, samtidig med at man undgår enhver form for stress.

Sælges i par af to.

Vægt 0.5 kg
Farve

Black Edition, Sort, Brun, Hvid

Størrelse

Small/medium, Large/X-Large

Vejledende leveringstider: Produkter fra Mink Horse, Nathalie Horse Care, Scharf, A Equipt, Cowboy Magic, Freejump, Borstiq Farm og Acavallo - forventet leveringstid 1-2 hverdage. Produkter fra Hansbo Sport, Mountain Horse, eQuick og Makebe - forventet leveringstid 3-4 hverdage. Produkter fra Weatherbeeta sendes fra fjernlager og der kan derfor forventes en leveringstid på ca. 4-6 hverdage. Produkter fra Mattes specialfremstilles, der kan I øjeblikket påregnes en leveringstid på op til 6 uger.

Reviews

There are no reviews yet!

Be the first to write a review

*

Top