✓ Fri fragt ved køb over 500 Levering 1-4 dage  30 dages returret 100 % Prismatch

Shop dine julegaver hos ProHorse! Returretten gælder indtil 15. januar på julegaver!

Tilbud

Zandoná Carbon Air Sensitive+ Pony Forbensgamacher

1.299.00 kr. 1.039.00 kr.

Zandoná Carbon Air Sensitive+ Pony Forbensgamacher, er med sin ergonomiske form, blevet udviklet til at kopiere den nøjagtige form af hestens ben.

Gamacherne er 100 % fremstillet i Italien. “Zandoná Carbon Air Sensitive+ Pony Forbensgamacher” er udviklet til at beskytte mod kollisioner og blå mærker på forbenene, når ponyen springer, samtidig med at de yder støtte til senerne.
Indersiden er beklædt med lammeskind, der giver den bedste komfort.
Gamacherne er udstyret med 6 luftventiler, der sørger for god ventilation, samt Gel-Tech der er støddæmpende og fungerer som en behagelig polstring.
Ydermere har gamacherne Carbon fiberelementer, der fungerer som termisk isolering, der beskytter leddene fra varme frembragt af ydre friktion.
På indersiden er der skabt en Flex-Zone, der bidrager til ponyens maksimale bevægelsesfrihed. De elastiske stropper med quick-release-tip er en sikker lukning.

Vægt 0.5 kg
Farve

Sort, Brun

Vejledende leveringstider: Produkter fra Mink Horse, Nathalie Horse Care, Scharf, A Equipt, Cowboy Magic, Freejump, Borstiq Farm og Acavallo - forventet leveringstid 1-2 hverdage. Produkter fra Hansbo Sport, Mountain Horse, eQuick og Makebe - forventet leveringstid 3-4 hverdage. Produkter fra Weatherbeeta sendes fra fjernlager og der kan derfor forventes en leveringstid på ca. 4-6 hverdage. Produkter fra Mattes specialfremstilles, der kan I øjeblikket påregnes en leveringstid på op til 6 uger.

Reviews

There are no reviews yet!

Be the first to write a review

*

Top