✓ Fri fragt ved køb over 500 Levering 1-4 dage  30 dages returret 100 % Prismatch

Se udvalget af vinter must haves lige her!

Tilbud

Zandona Elite Air Master Forbensgamache

1.849.00 kr. 1.479.00 kr.

Luksus springgamache designet til at øge hestens præstation og genere mindst muligt. Udstyret med luftventiler, stødabsorberende gel, COOLMAX foring som absorberer sved og en ny fiberindsats som øger gamachens beskyttelsesevne. Læs mere nedenfor.

Størrelsesguide

De innovative Elite Air gamacher er luksus springgamacher, som er udviklet til at sætte en ny standard for springgamacher.

Gamachen er udviklet til have den perfekte kombination af den ypperste beskyttelse, lethed og komfort, og med de bedste teknologiske funktioner på markedet.

Gamachen har en en masse luftventiler som øger ventilationen og dermed øger hestens præstation.

Den nye udvendige struktur på gamachen er udstyret med en speciel ny FLEX-TITANIUM fiber indsats (afventer patent), der forbedrer gamachens beskyttelsesevne uden at give afkald på fleksibilitet og den perfekte pasform til hestens ben.

Den indvendige foring består 3D mesh og neopren, samt en gel-tech padding som stødabsorberer, og således skåner hestens ben. Denne yder endvidere en usammenlignelig åndbarhed, takket være det indre “COOLMAX” for, som absorberer sved, og har 18 luftventiler.

Vigtigste funktioner:

  • Super åndbare
  • “Flex-Titanium” fiber indsatser, for øget beskyttelse.
  • Gel som stødabsorberer
  • 18 luftventiler for øget ventilation
  • Coolmax for, som absorberer sved
  • Flex-zoner hvor gamachen giver mere frihed til hestens ben.
  • 3D air mesh og neopren på indersiden
Vægt 0.5 kg
Størrelse

Small (26-28cm), Medium (29-30cm), Large (31-32cm), Large+ (33-35cm)

Farve

Brun, Sort

Vejledende leveringstider: Produkter fra Mink Horse, Nathalie Horse Care, Scharf, A Equipt, Cowboy Magic, Freejump, Borstiq Farm og Acavallo - forventet leveringstid 1-2 hverdage. Produkter fra Hansbo Sport, Mountain Horse, eQuick og Makebe - forventet leveringstid 3-4 hverdage. Produkter fra Weatherbeeta sendes fra fjernlager og der kan derfor forventes en leveringstid på ca. 4-6 hverdage. Produkter fra Mattes specialfremstilles, der kan I øjeblikket påregnes en leveringstid på op til 6 uger.

Reviews

There are no reviews yet!

Be the first to write a review

*

Top