✓ Fri fragt ved køb over 500 Levering 1-4 dage  30 dages returret 100 % Prismatch

Se udvalget af vinter must haves lige her!

Tilbud

Zandona Pro-Safe Transportgamacher forben

899.00 kr. 719.00 kr.

Pro-Safe transportgamacher er transportgamacher, designet specielt til at beskytte hestens knæ og haser under transport.
Størrelsesguide

Gamacherne er fremstillet i med Coolmax for, som absorberer sved og høj åndbarhed som giver en god ventilation til benet.

Gamacherne har et ekstra beskyttende materiale ved knæene på forbensgamacherne, og ved hasen på bagbensgamacherne, hvilket øger beskyttelsen. Endvidere er der indsat gummi koden, for at give ekstra beskyttelse til det område. Gamacherne er hurtige og nemme at lukke.

Vaskeanvisninger:

  • Fjern først går og indtørret sved med en børste.
  • Sørg for at alle lukninger er sammenlukket.
  • Vask i hånden eller i en vaskemaskine med højest 30 grader med en mild sæbe.
  • Lufttørres
  • Opbevar gamacherne et koldt og tørt sted.
Vægt 0.5 kg
Størrelse

Cob, Full

Vejledende leveringstider: Produkter fra Mink Horse, Nathalie Horse Care, Scharf, A Equipt, Cowboy Magic, Freejump, Borstiq Farm og Acavallo - forventet leveringstid 1-2 hverdage. Produkter fra Hansbo Sport, Mountain Horse, eQuick og Makebe - forventet leveringstid 3-4 hverdage. Produkter fra Weatherbeeta sendes fra fjernlager og der kan derfor forventes en leveringstid på ca. 4-6 hverdage. Produkter fra Mattes specialfremstilles, der kan I øjeblikket påregnes en leveringstid på op til 6 uger.

Reviews

There are no reviews yet!

Be the first to write a review

*

Top