✓ Fri fragt ved køb over 500 Levering 1-4 dage  30 dages returret 100 % Prismatch

Spar 15% på alt insektbeskyttelse lige nu med koden “insekt15”. Find udvalget her.

Tilbud

Zandoná Superior Air forbensgamacher, Str. S

899.00 DKK 599.00 DKK

Ryd

Italiensk forbensgamache der beskytter hestens bagben mod sammenstød og blå mærker, og som samtidig giver støtte til senerne.

Zandoná Superior Air forbensgamacher er fremstillet af en ydre skal af TPU-plastik af varierende tykkelse, perforeret neopren på indersiden med 6 luftkanaler over koden, samt en stødabsorberende Gel-Tech i mellem der virker som stødpude og polstring.

Under den ydre skal er der nogle elementer af kulstofs fibre, som dels isolerer leddene mod den varme, der dannes ved den udvendige friktion, samtidig med at de øger modstandsdygtigheden mod slag. Indvendigt, tæt på kodebenet, er der lavet en flexzone, der er med til at sikre maksimal bevægelsesfrihed.

De elastiske stropper med quick-release er indstillet til at lukke nemt og sikkert. Gamacherne er udstyret med et dobbelt låsesystem (horisontalt/vertikalt).

Størrelsen og den ergonomiske form på gamachen er udviklet, som en kopi af benets form, hvilket garanterer, at de sidder perfekt, samtidig med at de undgår enhver form for belastning.

Alle disse fordele giver bedre bevægelse og spring egenskaber for hesten.

Vægt 0.5 kg
Størrelse

Small (26-28 cm)

Farve

Sort

Vejledende leveringstider: Produkter fra Mink Horse, Nathalie Horse Care, Scharf, A Equipt, Cowboy Magic, Freejump, Borstiq Farm og Acavallo - forventet leveringstid 1-2 hverdage. Produkter fra Hansbo Sport, Mountain Horse, eQuick og Makebe - forventet leveringstid 3-4 hverdage. Produkter fra Weatherbeeta sendes fra fjernlager og der kan derfor forventes en leveringstid på ca. 4-6 hverdage. Produkter fra Mattes specialfremstilles, der kan I øjeblikket påregnes en leveringstid på op til 6 uger.

Reviews

There are no reviews yet!

Be the first to write a review

*

Top