✓ Fri fragt ved køb over 500 Levering 1-4 dage  30 dages returret 100 % Prismatch

Spar 15% på alt insektbeskyttelse lige nu med koden “insekt15”. Find udvalget her.

Zandoná Superior Air Pony Bagbensgamacher

499.00 DKK

Ryd

Zandoná Superior Air Pony Bagbensgamacher er med sin ergonomiske form, blevet udviklet til at kopierer den nøjagtige form af hestens ben.

Gamacherne er 100 % fremstillet i Italien. “Zandoná Superior Air Pony Bagbensgamacher” er udviklet til at beskytte ponyen mod kollisioner og blå mærker på bagbenene, samtidig med at de yder støtte til senerne.
Gamacherne er udstyret med 3 luftventiler, der sørger for god ventilation, samt Gel-Tech der er støddæmpende og fungerer som en behagelig polstring, der dermed øger komforten.
Ydermere har gamacherne Carbon fiberelementer, der fungerer som termisk isolering, der beskytter leddene fra varme frembragt af ydre friktion.

Vægt 0.5 kg
Farve

Sort, Brun, Hvid

Vejledende leveringstider: Produkter fra Mink Horse, Nathalie Horse Care, Scharf, A Equipt, Cowboy Magic, Freejump, Borstiq Farm og Acavallo - forventet leveringstid 1-2 hverdage. Produkter fra Hansbo Sport, Mountain Horse, eQuick og Makebe - forventet leveringstid 3-4 hverdage. Produkter fra Weatherbeeta sendes fra fjernlager og der kan derfor forventes en leveringstid på ca. 4-6 hverdage. Produkter fra Mattes specialfremstilles, der kan I øjeblikket påregnes en leveringstid på op til 6 uger.

Reviews

There are no reviews yet!

Be the first to write a review

*

Top